Csapatunk

drkolozsvary

Dr. Kolozsváry László

Főorvos

Tanulmányaimat Magyarországon kezdtem, és az általános fogorvosi diploma megszerzése után protetikára szakosodtam. Az egyetem után 10 évig a SOTE klinikáján oktatóként dolgoztam. Sorkatonai szolgálatomat a Honvéd Kórház Szájsebészeti Osztályán töltöttem, és azóta végzek szájsebészeti beavatkozásokat. Majd az Amerikai Egyesült Államokba utaztam posztgraduális képzésre. Később Németországban, Angliában, Írországban és Svájcban volt szerencsém munkám során mélyebben megismerkedni a nyugaton alkalmazott új technológiákkal, szemléletmódokkal, amelyeket később saját praxisomban is adaptáltam.

Hippokratészi eskümet egy percre sem feledve, 30 éves praxisom során mindig is arra törekedtem, hogy a lehető legkisebb, legkevésbé fájdalmas beavatkozással (azaz, minimál invazív technika alkalmazásával) érjem el a kívánt eredményt. Mindig az vezérelt, hogy a hozzám bizalommal forduló páciens számára a prémium minőségű ellátás jegyében a lehető legmagasabb szintű kényelmet, komfortérzetet biztosítsam, és a kezelés során minimálisra csökkentsem a kellemetlenségeket. Ehhez ismerem és használom a külföldön megismert modern technológiákat.

Schmuk_andrea

Dr Balaton Zsófia

Fogorvos

A Pécsi Tudományegyetemen végeztem 2022-ben. Már az egyetemi éveim alatt is fontosnak tartottam, hogy minél több gyakorlatot szerezzek a kötelező oktatáson kívül is, ezért végig dolgoztam magán fogorvosi rendelőkben az egyetem mellett. A fogászatban megtaláltam azt a hivatást, amiben megélhetem a kreativitásom, maximalizmusom és szépérzékem. Célom, hogy a pácienseimnek olyan személyreszabott megoldásokat találjak, ami funkcionálisan és esztétikailag a lehető legjobban megfelel az elvárásoknak. Fontosnak tartom, hogy a pácienst egyenrangú partnerként kezelve beavassam az ok-okozati tényezőkbe, hogy ne csak megtörténjen a kezelés, hanem a páciensem is aktív részese lehessen a munkafolyamatoknak, így oldódik a félelem is.
A WestDentben lehetőségem van a legmodernebb technológiákkal dolgozni a legújabb szakmai ajánlások szerint. Amellett, hogy Dr. Kolozsváry László több évtizedes tapasztalatai és elvei alapján dolgozom, rendszeresen veszek részt nemzetközi és hazai továbbképzéseken egyaránt.

Schmuk_andrea

Schmuck Andrea

Klinikai fogászati higiénikus

2001 óta dolgozom a fogászat területén. Asszisztensként dolgoztam sok-sok éven át, ahol a fogászat minden szakterületét megismerhettem. A legkedvesebb számomra a dentálhigiénia lett, ezért 12 éve önálló vállalkozóként dolgozom több magánrendelőben. Pontosan mit is csinál egy dentálhigiénikus? Szép tiszta fogakat és egészséges ínyt hozzunk létre együtt. Annyit elárulhatok, hogy kevés olyan felnőttel, gyermekkel találkozom aki helyesen tud fogat mosni 3 percig ! Tanulni, újat megismerni az egészségünk érdekében? Jöjjön el hozzám,szeretettel várom.

Nagyon fontosnak tartom a megfelelő higiénia oktatás megtanítását minden páciensnek és a kontroll vizsgálatok elvégzését. Fogselyem, fogköztisztító kefék használata. Paradontális gondozás. A sub és supragingivális fogkőeltávolítás mellett paradontális zárt küretekel is foglalkozom, mely fogmegtartó hatása bizonyított. Az íny regenerációs kezeléseket a hyaluronsav segítségével tökéletesre fejlesztettem az évek alatt. Természetesen orvosi felügyelet, kontroll mellett.

Penzes_gabor

Bayer Tamara

Fogászati asszisztens

Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnàziuma és Szakközèpiskolájában végeztem, majd a Fogászati Asszisztensi szakàn szereztem szakképesítést.
Az egészsègügy számtalan àgazatàban volt szerencsèm betekintést nyerni, mègis a fogászatban èreztem magamat a legjobban.
A fogászati asszisztensi képzés során egész éves gyakorlatban részesültem, ahol volt lehetőségem elasajátítani a szakma alapjait és minél több területen kipróbálhattam magamat.
A West Dent Fogászat és Implantológiának köszönhetően magasan képzett kivèteles szaktudású emberekkel dolgozhatok együtt akik àltal rengeteget tanulhatok és fejlődhetek.
Kulcsfontosságúnak tartom a szakmàban azt, hogy az emberek félelmeit eloszlassam a fogászattal kapcsolatban. A rendelőben,olyan speciális műszerekkel és gépekkel dolgozunk amik teljesen új, modern, és fájdalommentes szemlélet alapján alkalmazunk, ezek nem csak a mi munkàkat segítik,de a páciensek is nyugodt, fájdalommentes körülmények között tölthetik a kezelés idejét.

Penzes_gabor

Holl-Nemes Rózsa

Fogászati asszisztens

Már egészen fiatalon kapcsolatba kerültem az egészségügyi hivatással Klinikai fogászati higiénikus szakvégzettségemet 2001 -ben szereztem . A fogászati szakmában 5 évet töltöttem el aktívan. Ezen idő alatt Kolozsváry doktor úrral is dolgoztam asszisztensként, higiénikusként majd más rendelőben rendelővezető asszisztensként is. Az élet úgy hozta, hogy az egészségügy egyéb területen is kaptam lehetőséget a tanulásra, fejlődésre. Így jött a gyógymasszázs is, ahol magas szinten képeztem magam. Kiemelt szakterületem az állkapocsízületi problémák kezelése de holisztikus szemléletben gondolkozva pácienseim egyéb mozgásszervi problémáin is segítek. Jelenleg is ebben dolgozom, de emellett visszatértem a fogászathoz is, ahol újra Kolozsváry doktor úr rendelését erősítem. A WestDent fogászat és implantológia orvosaival szorosan együttműködve komplex rálátásunk van az adott problémára ,helyben és azonnal meg tudjuk konzultálni pácienseink kezelését orvosi és gyógymasszőr terapeuta szempontból is. A fogászati rendelésen asszisztensként is igyekszem empatikusan támogatni a pácienseinket és a gyógymasszázs alkalmával is tudjuk oldani az esetleg fogászati kezelések előtti félelmeket lelki feszültségeket.

Penzes_gabor

Holl Viktória

Recepciós

Holl Viktória Lilla vagyok, a WestDent Fogászat és Implantológia recepciósa. Jelenlegi tanulmányaim a DSZC Rudas Technikumban végzem turizmus szakon. Az emberekkel való foglalkozás, illetve segítség nyújtás mind a munkámban, mind az iskolában nagyon fontos és érdekes számomra. Emellett külön órákon tanulok angolt is, hogy fejlesszem a nyelvtudásomat. Szabadidőmben szívesen olvasok, kirándulok és lovagolok.

img_cer#t6@2x
img_cer#t7@2x
img_cer#t8@2x
img_cer#t9@2x
img_cer#t10@2x
img_cer#t11@2x
img_cer#t12@2x
img_cer#t13@2x
img_cer#t1@2x
img_cer#t3@2x
img_cer#t4@2x
img_cer#t2@2x
img_cer#t5@2x
Samuel Bajus
Samuel Bajus
2023-08-11
very pleasant experience, great staff and doctor. I had implant done very professionally without any discomfort or pain. Highly recommended!
Botond Prágai
Botond Prágai
2023-08-10
Professzionális ellátás, faék egyszerű ügyintézés. Meglepően gyors és fájdalommentes kezelések. Csak sajnálni tudom azokat akik nem ide járnak. (Ui: A Spoty playlist már csak hab a tortán)
Csilla Csernák
Csilla Csernák
2023-06-29
Profizmus, szakértelem, kedvesség.

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00