Prevenciós kezelések

Prevenciós kezelések

Fogkő eltávolítás

A fogkő hétköznapi problémának mondható, ám számos későbbi szövődményhez vezethet, így érdemes tenni ellene. Rendelőnkben a fogkő eltávolításra hatékony és fájdalommentes módszert jelent az ultrahangos tisztítást követő homokfúvás, amely az elszíneződéseket is eltávolítja. A végeredmény pedig egy csillogó, fényes, fehérebb mosoly és elégedetten távozó ügyfelek.

Fogíny kezelés, fogíny védelem - hyaluronsavas kezelés

Az ínybetegségek kezelése szakembert kíván, hiszen a szájüreg e része is fontos szereppel bír az egészség szempontjából. Szakképzett szájhigiénikusunk gondozza és egyben motiválja a fogínygyulladással, fogágybetegségekkel, ínysérülésekkel vagy parodontális betegségekkel küzdő pácienseinket. Ha szükséges, a fogíny visszahúzódásának lassítására és megállítására, illetve a gyógyult állapot megőrzésére hyaluronsavas kezelést alkalmazunk.

Fogágykezelés - parodontális küret, fogínyvédelem

A fogágybetegség tünetei gyakran észrevétlenek, de idővel súlyos következményekkel (fogelvesztés) is járhatnak. A problémával mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni, aki szükség esetén elvégzi a parodontális küretet (mélytisztítást). Rendszeres ellenőrzéssel és a megfelelő szájhigiénia fenntartásával pedig megállítható a további állapotromlás.

Fluoridos kezelés

A fluorid a fogak kemény szövetébe épülve fejti ki hatását, csökkenti azok érzékenységét és növeli ellenállóképességüket. Bár a fluorid bevitelére számos módszer áll rendelkezésre, a fogászati úton, közvetlenül a fogfelszínre felvitt gél iontoforézissel (kis feszültségű egyenáram segítségével történő anyagbevitel) a leghatékonyabb és legbiztonságosabb. Az eljárás a többi szövetben (máj, vese, agy) természetesen nem okoz káros fluorid lerakódást. A kezelés fájdalommentes, állcsontonként 5 perc alatt elvégezhető, 3 egymást követő héten ismételve pedig az eredmény garantált.

Samuel Bajus
Samuel Bajus
2023-08-11
very pleasant experience, great staff and doctor. I had implant done very professionally without any discomfort or pain. Highly recommended!
Botond Prágai
Botond Prágai
2023-08-10
Professzionális ellátás, faék egyszerű ügyintézés. Meglepően gyors és fájdalommentes kezelések. Csak sajnálni tudom azokat akik nem ide járnak. (Ui: A Spoty playlist már csak hab a tortán)
Csilla Csernák
Csilla Csernák
2023-06-29
Profizmus, szakértelem, kedvesség.

További kérdése van?

img_lezer@2x

LÉZERFOGÁSZAT

A legmodernebb lézeres (nem diódalézer) technológiának köszönhetően nem pusztán lágyrészeket, hanem keményszöveteket is hatékonyan kezelhetünk. A lézerfény az ingerületvezetésnél gyorsabban terjed, így gyakorlatilag hamarabb fejti ki hatását, mint ahogy fájdalomérzetet tapasztalhatnánk. A lézerfény emellett fertőtlenít (így a fogfúrás záró lépéseként is igen hatékony eszköz), leválasztja a szuvas dentint, és elöli az üregben megbúvó baktériumokat. A fentiek mellett bölcsességfog-eltávolítása, impaktált fog utókezelése, műtéti sebek összehúzása, arc lágyrészeinek eltávolítása, vagy gyermekeknél nyelvfékmetszés esetén, illetve fájdalomcsillapítás céljából egyaránt hatékonyan alkalmazunk lézert a kezelések során.

img_diagnosztika@2x

DIAGNOSZTIKA

Rendelőnkben kizárólag a legmodernebb eszközökkel dolgozunk, ezzel is biztosítva pácienseink számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokat. ProMax 3D röntgen- és CT berendezésünk minimális sugárterhelés mellett a lehető legpontosabb információkkal szolgál a precíz, részletes diagnózis felállításához. A térbeli képalkotás lehetővé teszi számunkra, hogy akár a legkisebb területről is teljes, valósághű, 3 dimenziós képet kapjunk, ennek köszönhetően pedig az orvosi szakmunka is pontosabb, gyorsabb, eredményesebb lehet.

Orvosi garanciát vállalunk!

Lézeres fogászati kezelések ORVOSI GARANCIÁVAL az egyedülálló Waterlase C100 technikával: a szép és egészséges megjelenésért!

img_digitalis@2x

DIGITÁLIS FOGÁSZAT

A digitális technológia amellett, hogy csökkenti a rendelőnkben használt papír mennyiségét, így segít megóvni a környezetet; pácienseink kényelmét és a gördülékeny adminisztrációt is szolgálja.

  • A tableten felvett, digitális anamnézis bármikor elérhető, és a páciens kérésére azonnal módosítható.
  • 3 dimenziós képalkotó berendezéseink precízebb, pontosabb kezeléseket tesznek lehetővé.

A protetikai beavatkozás előtt a lenyomatot beszkenneljük, így fogtechnikusaink digitálisan tervezhetik meg a pótlást a páciens számára. Az így készült virtuális tervet CNC marógéppel valósítjuk meg.

img_szajhigenia@2x

SZÁJHIGIÉNIÁS KEZELÉSEK

Minden fogászati kezelés alapvető feltétele a makulátlan szájhigiénia. Kizárólag a baktériummentes, tiszta szájüreg, fogak, és íny biztosít megfelelő közeget a hosszan tartó pótlás, implantátum, vagy fogszabályozó kezelés elvégzéséhez. Pácienseink ezért minden kezelést megelőzően teljes körű, professzionális szájhigiéniás kezelésen vesznek részt, amely során nem csak a fogak felszínéről, hanem az íny alatt lévő területekről is eltávolítjuk a lerakódott, kikristályosodott (baktériumokkal teli) szennyeződéseket, azaz a fogkövet. A fogtisztítást követően, a tökéletes eredmény elérése érdekében homokfúvást, majd polírozást végzünk, így készítve fel a teljes szájüreget a soron következő kezelésre. A Schmuck Andrea dentálhigiénikus kolléganőnk által végzett kezelésekrő bővebben ide kattintva olvashatnak.

img_fogtunder@2x

Fogtündér az oviban

Létezik olyan fogászati szűrővizsgálat, amin a gyerkőcök örömmel vesznek részt? Amin jól érzik magukat, miközben elsajátítják a helyes szájápolás technikáját is? Természetesen igen! Schmuck Andrea, jeles dentálhigiénikusunk immár egy éve járja Magyarország óvodáit, hogy ismert, barátságos, otthonos környezetben; egy feledhetetlen programmal és sok-sok játékkal egybekötve egészségtudatos gondolkodásra tanítsa a legkisebbeket.

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00