Rólunk,
ismerj meg minket!

Rendelőnkben Magyarországon egyedülálló, kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, amivel szinte teljesen kizárhatjuk a későbbi problémák (keresztfertőzések, szövődmények) kialakulását. A svájci fogászati kezelések metódusait követve szigorú rendszert vezettünk be a teljes körű sterilitás megőrzésére.

A hazai módszerekkel szemben, a West Dent rendelő kezelőhelyiségében nincs köpőcsésze, az ugyanis nem más, mint a baktériumok melegágya. Mi egy speciális mobil tölcsért alkalmazunk, valamint közvetlenül szívjuk ki a szájból a nedves, fertőző anyagokat. Ez a módszer segít fenntartani a megfelelő higiéniát.

A kezelések során egymástól élesen elkülönül az úgynevezett tiszta-, és piszkos oldal. Az előbbi az asszisztens térfele (ahol a tiszta műszerek vannak), az utóbbi a kezelőorvosé (ahol a szájban már kontaminálódott műszerek vannak).

Steril szobánkba egy átadó ablakon kerülnek az eszközök, amelyeket azonnal egy ultrahangos kádba helyezünk. Az elsődleges tisztítást az öblítés követi, ezt a mosogatógép, majd a csomagolás, az utolsó lépés pedig a sterilizálás. Ez a folyamat (a műszerek útja) szigorúan egyirányú.

A műtétek után pácienseink többnyire apró duzzanatot sem tapasztalnak, hiszen a beavatkozást követően azonnal lezárjuk a sebkaput.

rolunk_banner1

A WestDent Fogászat 2009-ben indult, Kolozsváry Doktor úr vezetésével. Azóta több helyszínt
megjárva, évek óta a XIII kerületben találtuk meg a helyünket. Kolozsváry Doktor úr 30+ éves szakmai
tapasztalattal rendelkezik, évek óta veszt részt külföldi és hazai továbbképzéseken is, ahogy a csapatunk
többi tagja is. Az évek során több, mint 4000 páciens járt nálunk.

img_cer#t6@2x
img_cer#t7@2x
img_cer#t8@2x
img_cer#t9@2x
img_cer#t10@2x
img_cer#t11@2x
img_cer#t12@2x
img_cer#t13@2x
img_cer#t1@2x
img_cer#t3@2x
img_cer#t4@2x
img_cer#t2@2x
img_cer#t5@2x
Samuel Bajus
Samuel Bajus
2023-08-11
very pleasant experience, great staff and doctor. I had implant done very professionally without any discomfort or pain. Highly recommended!
Botond Prágai
Botond Prágai
2023-08-10
Professzionális ellátás, faék egyszerű ügyintézés. Meglepően gyors és fájdalommentes kezelések. Csak sajnálni tudom azokat akik nem ide járnak. (Ui: A Spoty playlist már csak hab a tortán)
Csilla Csernák
Csilla Csernák
2023-06-29
Profizmus, szakértelem, kedvesség.

kezdje velünk, mi segítünk!

Konzultáció a megoldásokért

RENDELŐ, RECEPCIÓ

JELENTKEZÉS

NYITVATARTÁS

Hétfő-Péntek: 10:00-18:00